Laida Azcona i Jean Marc Serrano crearen un encisador espectacle amb diverses trobades amb el públic.

Image

Si el muntagte de dimarts dia 30 al Passeig de Cala Gat sorprengué al nombrós públic que acudí als "retrobaments" que plantejava el títol. A Capdepera, l'escenari del Castell esdevingué un espai màgic on els dansaires semblaven surar damunt la dura pedra.

Image


Els artistes, amb la col.laboració del grup de teatre de l'IES Capdepera, van començar el ball a l’inici del passeig i van avançar acompanyats de tot el públic fins arribar a Cala Gat. Pel mig del passeig hi havia aturades on la dansa, la imatge i la gent es mesclava amb el mobiliari urbà i transformava Cala Rajada en un gran escenari.

Image

Menció a part per Miquel Regueiro fil conductor d'una bella història.

Image

No tenim paraules per descriure els moments meravellosos que visquerem. A continuació teniu petits fragments d'un muntatge de gairebé 90 minuts


Al replà de l'església



Al portal del rei en Jaume



Damunt el portalet


Les escenes combinaven "solos" amb la dansa en parella. Sempre amb el fil conductor d'uns joves que amb les cadires i uns moviments extranys marcaven l'espai al públic i el guiaven.

Image


Image


El final de l'espectacle dalt de l'aljub en una festa pagesa on el grup de ball de bot Aires Gabellins possà el contrapunt del folklore tradicional a la dansa més moderna.

Image

Image

Tot un joc de contrasts d'una estètica vanguardista i una tècnica molt depurada que cuidava el més petit detall.





En definitiva, un muintatge que deixarà petjada i un artista que triomfa a ca seva.