L’Acadèmia de ballet Stylo, sota la direcció de Claudia Suiter presentà , dies 29 i 30 de juny, l’espectacle “La joya perdida” en el Teatre de Capdepera. Amb aquest espectacle es posa punt i final a la XXI Mostra de les Arts Escèniques de Capdepera 2024, que ha programat 10 espectacles entre el 5 d’abril i el 30 de juny de 2024. 

Na Claudia Suiter i les seves alumnes ens oferiren tot un seguit de belles coreografies, amb unes excel·lents execucions a càrrec de les ballarines dels diferents grups d’edat. El públic, que omplí el teatre els dos dies programats, va gaudir molt dels balls tant de les més petites com de les alumnes més avançades.
 

En aquest espectacle han participat les ballarines: Ariadna Martí, Ariadna Sales, Arleth Fuentes, Bel Servera, Catalina Pastor, Charlotte Muñoz, Claudia Blasco, Indiana Mias, Josephine Jerofke, Júlia Contreras, Júlia Febrer,  Lola Sambade,  Lucía García, Lupita Mas, Luzia Pereira, Mar Ginard, Maria Paniagua, Mara Trinidad, Margalida Barceló, Marina Bonnín, Maria Fuster, Marta Moreno, Martina Herrera, Mia Domene, Mireia Martí, Nele, Heufken, Nena Flaquer, Olga Molina,  Siloé Fuentes, Visctòria Holm i Ziyi Li. Enhorabona a totes per la seva magnífica actuació.
 

Amb el fil conductor d’una visita d’un grup d’alumnes al museu, cada un dels balls estaven inspirats en un quadre. Un d’ells ha estat una obra d’En Gustavo, que va assistir a la sessió de dissabte ( i ens consta que li va agradar molt).
 

Després dels balls totes les alumnes van saludar al públic des de l’escenari i na Claudia va pujar per agrair la col·laboració rebuda per poder oferir l’espectacle i molt especialment a les seves alumnes.
 

Us oferim una imatge de cada un dels quinze balls oferts i un vídeo resum.