Divendres, 9 de juny, vam poder gaudir de l'estrena de la cantata "intergeneracional" Univers Popular. Com explicà a l'inici Víctor Ferragut (direcció i arranjaments) la cantata recull tot un seguit de cançons populars que formen part del nostre Univers cultural . 



L'idea de fer aquest concert a la plaça des Sitjar sorgeix de la necessitat de donar a conèixer el treball que es fa al col·legi s'Alzinar amb els alumnes de 3r i 4t curs d'Educació Primària per oferir-les la possibilitat de tocar un instrument de vent o de corda. Aquests dos projectes s'anomenen "Tres pistons" i "Descordats" i fa 5 anys que s'inicià.



En el concert d'avui, a més dels alumnes de "Tres pistons" i "Descordats", han participat les corals s'Alzinar i Gabellina. A més han col·laborat intensament els músics Marina Moyà, saxòfon; Rosa Ballester, percussió; Miquel Bassa, trombó; Maria Antònia Gomis, piano; i  Xisca Asensio, violí. 



Tots plegats han aconseguit que el públic, que omplia la plaça, gaudís de l'obra. 



Els professors de Tres Tres Pistons i Descordats són Xisca Asensio,  Víctor Ferragut. Magdalena Siquier i Miquel Bassa. N'Elionor Gómez -Quintero ha dirigit les corals i Víctor Ferragut  s'ha encarregat de fer els arranjaments i dirigir l'obra. N'Elionor Orpí s'ha encarregat del  atrezzo. El text de la cantata ha estat escrit per Mon Joan Tiquat.
 

A part de la gran feina dels músics ( i el plaer d'escoltar els joves interprets) cal destacar la bona feina dels narradors.



Van interpretar les cançons populars

Els tres tambors

Cançó del lladre
El mariner
Ton pare no té nas
Plou i fa sol
La lluna la pruna
Vou veri vou
En Pep Gonella
Capdepera, Capdepera de Jaume Fuster


Enhorabona a tots i totes!

Aquí teniu el video complet 



i una galeria de fotos al facebook de Cap Vermell

https://www.facebook.com/media/set?vanity=capvermell.org&set=a.735565185242579