Art en Joies

 presenta, dissabte dia 29,

 la col·lecció de 24 joies

 inspirades en màscares

 de Gustavo





Image

   El taller de joieria Art en joies inaugura el proper dissabte 29 de novembre l'exposició permanent de les joies inspirades en l'obra de l'artista Gustavo. L'obra d'aquest pintor, marcada per colors divertits i optimistes, amb un toc de surrealisme, cobra vida en originals peces que reflecteixen l'esperit del seu creador.

   Gustavo, nascut el 1939 a Cartagena, va arribar a l'edat de cinc anys a Mallorca. Des de 1963 va viure a Barcelona, París i Brussel·les i gairebé quinze anys a Berlín, on va començar la seva carrera com a artista. Des de fa més de vint anys, Gustavo viu i treballa a Capdepera, en el seu estudi en Son Turó.


Image

   Marga Fuster és la màxima exponent de la tradició joiera de la família Fuster-Gallego. Una nissaga que, tutelada a una distància prudencial pel pare, en Toni, és capaç de recrear-nos i sorprendre'ns en cada una de les seves propostes, com és ara les joies dissenyades per a la Mostra de la Llampuga i de les quals ja ens ferem ressò en aquestes pàgines. Sense oblidar la col.leció que no atura de créixer de la llata en joies.

Image

   Com podeu observar, les peces són fetes en plata i esmalts de gran qualitat i seguint les tècniques dels millors orfebres. N'han fet una sèrie de 12 peces de cada imatge.

   L'obra de Gustavo té el sol del mar Mediterrani capturat, els colors d'un carnaval tropical, l'alegria d'una vida contenta i també els seus absurds. Gràcies a més d'un centenar d'exposicions individuals i nombroses exposicions col·lectives, aquesta obra és coneguda internacionalment, especialment a Alemanya. Ara, l'art de Gustavo inspira les joies que es presentaran en una exposició que es podrà visitar en el carrer l'Agulla 24 de Cala Rajada.


Image

   "Cap Vermell" es traslladà a l'Estudi de Son Turó per fer una entrevista conjunta a aquests grans artistes amb els quals tenim la sort de conviure a Capdepera. Entrevsita que tendreu en breu a aquestes pàgines i on ens recordaren que la primera relació d'Art en Joies i Gustavo fou a través del disseny del premi Cap Vermell que atorgam anualment.

   Per acabar, ells mateixos volgueren convidar-vos: