El passat dijous, 16 de desembre, va tenir lloc a la biblioteca de Capdepera el darrer club de lectura del 2021. Es tractava de comentar el llibre de Marta Orriols " Aprendre a parlar amb les plantes".  Com cada lectura, les bibliotecaries oferiren una guia de lectura amb dades biogràfiques i professionals de l'autora. En aquesta ocasió na    Cati Massanet va dirigir la tertúlia, centrant el debat posterior.



S'ha de dir que l'obra agradà a gairebé tothom, tant per la forma com esta escrita com pel tractament del tema de la mort i el dol.  Una visió personal, que s'allunya dels tòpics que envolten la superació la mort d'un ser estimat.

Abans de començar van tenir unes paraules de record per na Xisca Oliver, que participava activament de les tertúlies i que dissortadament ens ha deixat i que tant trobam a faltar.

Se parlà de molts d'aspectes, com la solitud, les relacions personals i professionals, el mòn sanitari i la relació amb els pacients (la protagonista fa feina amb neonats), la infidelitat, els amics...



En acabar la conversa se concretaren les properes dates del club (si la situació sanitària ho permet) per parlar dels llibre "Memorias de un amante sarnoso" de Grouchi Marx i  "Joana E" de Maria-Antònia Oliver, que se farà coincidir amb la representació al teatre de Capdepera de l'obra ( 13 de febrer).

Aprofitant l'avinentesa els tertulians van acomiadar-se tot desitjant un Bon Nadal a tots els lectors i lectores.