L’acte es durà a terme dia 2 d’octubre a les 18h, a la Biblioteca Municipal de Capdepera








 

Isabel Vera Segura és a punt de presentar la seva primera novel·la: Alma y el mestizo. La destructora. Vol I.  És una trilogia que se li va ocórrer en un somni i que finalment veurà la llum en una idea que tenia des de fa molt de temps, quasi quan ella tenia 13 anys. La seva veu és tranquil·la i amable, tot i així, encara hi ha una mica de nervis de cara a la presentació del llibre.

Ella escriu perquè va tenir un somni, després d'abandonar l'escriptura per a un temps, ara reempren la tasca. El llibre és una autoedició, perquè creu que les editorials tenen preus desorbitats i l'autora s’ha estimat més invertir els diners en formar-se i seguir els seus estudis.

La novel·la és una obra de literatura fantàstica, concretament de vampirs, que també presenta una història d'amor. Se subtitula La destructora, perquè l'argument conté una profecia, que han escrit els vampirs. I també es tracta del Volum I, perquè és una trilogia. 

Per a Isabel aquesta novel·la és tot un assoliment i està molt orgullosa d’haver-ho aconseguit. Sempre li agrada llegir, ha llegit llibres que van des de Bram Stoker fins a Robert Harris, i també li agrada la novel·la romàntica. 

Espera que el llibre a la presentació tengui una bona acollida, tot i que sap que hi ha molts d'escriptors i molta competència. Tot i així convida a tothom a la presentació del llibre i espera signar exemplars del llibre en acabar. El llibre també es podrà adquirir per Amazon.

Moltes gràcies i molta sort!