Un thriller”perfecte”.




Divendres, 18 de juny, va tenir lloc el club de lectura al voltant del llibre “La pacient silenciosa” del xipriota Alex Michaelides. La tertúlia tornava a la biblioteca de Capdepera, després d’haver-se fer una sèrie de trobades a la biblioteca del Centre Cap Vermell.

La trobada va tenir lloc al pati de la biblioteca, amb un excel·lent ambient i una bona participació de lectors que van gaudir amb  la primera novel·la del autor xipriota, resident a Anglaterra. La història es centra amb la relació  d’un terapeuta amb una pacient acusada de matar al seu marit. Sota una senzilla narració, l’autor juga amb el temps per anar jugant amb la perspectiva del lector, fins al punt que el botxí acaba com víctima. La vida en el centre psiquiàtric, personatges que amaguen realitats diferents de les aparences inicials, les malalties mentals...

Tots van coincidir en sentir-se manipulats per l’autor i sorpresos pel desenllaç. Àlex Michaelides fa variar la percepció i “simpaties” cap a un o altre personatge al llarg de la novel·la amb maestria.

Acabats els comentaris del llibre, repassant diversos moments de la trama, van continuar la vetllada parlant de llibres, és clar”, de lectures d’estiu i d’altres títols de novel·la negra que han agradat als lectors i que aconsellen.

Per acabar la vetllada na Marina Flaquer ens va donar una sorpresa, molt agradosa, interpretant unes peces musicals amb saxo. Tot un luxe, que va posar la cirereta de la vetllada. Gràcies Marina per aquest preciós regal.