Nascuda a Cala Rajada i resident a Artà, na Fina ens presenta una col·lecció d’obres de distint format i textures que tenen la figa (el “suc de figa”) com a protagonista. Però la figa com a símbol de la dona i la seva evolució.  Com diu la pròpia autora aquest projecte es fruit d’una “maduració interior com a dona, una explosió de sentiments que han anat canviant així com s’ha anat plasmant l’obra”.

No de bades la figuera i la figa té un simbolisme molt particular, gairebé religiós, molt relacionat amb la dona des de l’antigor.

Al voltant d’un concepte na Fina ha desenvolupat un procés creatiu utilitzant distintes textures i tècniques, que donen com a resultat un extens treball molt personal i expressiu. 

De na Fina recordem les seves exposicions a Can Creu d’inca (2010) i, especialment, al Centre Cap Vermell (2015) quan dèiem : “Fina Massanet presenta una proposta madura, però sobretot, molt emocional”.

La inauguració anà a càrrec de Maria Massanet , qui mostrà al seva satisfacció per poder mostrar l’obra de na Fina Massanet, i de la pròpia autora que agraí el suport del Centre Melis Cursach i tot alabant l’espai expositiu, alhora que comentà breument el perquè de la seva proposta “Suc de figa”.

Us aconsellam visitar l’exposició, estam convençuts que us agradarà.