Gràcies al laboriós treball d'Aina López i Victoria Heredero...

...i a l'estol de col·laboradors: Carmen "Maletera", Margalida "Papellona", Ana Celada, Magdalena "Ruisa" i Ferran de can "Ruiz".

Molta gent assistí a l'inauguració del Betlem que per tercer any consecutiu ens presenten aquestes dues artistes. Un betlem que traspúa Capdepera i Cala Rajada pels quatre costats. Tots i cada un dels personatges estan pensats en alguna persona del poble. Fent diversos homenatges a amics que ja ens han deixat.

Enguany es pot tornar a enrevoltar el el betlem, han refet tota la part del Castell, situant el Naixement a la torre den Nunis i a fora el ball de bot, la coral. Han fet l'interior de la capella amb una espectacular Mare de Déu de l'Esperança,...alei, alei amb els joves de Som Aquí Gabellins,...madones de la llata, arrabassadors, de paumes, dimonis vora el fogueró,...pescadors, matalassers, picapedrers,...més de cent personatges a més dels animals, un frare (que s'ha de cercar i trobar) i multitud de detalls que sols les pots localitzar després de dues o tres passades. 

Ho paga visitar el Centre Cap Vermell per gaudir d'aquest espectacle visual que situa a Capdepera en la Ruta dels Betlems de Mallorca. 

 A l'acte hi assistiren una nombrosa representació de l'Associació de Betlemistes de Mallorca que gaudiren i intercanviaren idees per a properes edicions.

De fet, les autores confessaren que ja tenien novetats per a l'any que ve.

 El betlem gabellí és una proposta intergeneracional que deixa bocabadats a grans i petits. 

A continuació vos oferim diverses fotografies generals i de detalls.

Totes les fotos les trobareu a una carpeta del facebook de Cap Vermell