Dia 13 de setembre, en el marc de la 36a edició de la Setmana de llibre català, na Esperança Llabrés va signar exemplars del seu llibre (publicat per Cap Vermell i Documenta Balear) en l’expositor de l’institut d’Estudis Baleàrics. Ens cementà que tot havia anar molt bé, que “havia estat una tota una experiència” i que estava ben contenta d'haver participat de la mà de Documenta Balear.

 
Així ha és com ho ha comentat el propi IEB:

L’Institut d’Estudis Baleàrics viatja amb els editors i una vintena d'escriptors de les Balears a la Setmana del Llibre en Català, a Barcelona, per segona vegada.

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), és present a la 36a edició de la Setmana del Llibre en Català, que es celebra a Barcelona del 7 fins al 16 de setembre, juntament amb el Gremi d’Editors de Balears, que hi està representat. És la segona vegada que la literatura de les Illes Balears hi és present amb un estand propi, que acull el sector editorial de les Illes, a més d'activitats organitzades des de l’IEB i el Gremi d’Editors.
 
Com a novetat en la participació de les Illes en aquesta fira, també hi són presents les novetats de l’Institut d'Estudis Eivissencs i de l'Institut Menorquí d'Estudis.
 
Algunes de les activitats que s’han organitzat des de l’IEB juntament amb el Gremi d’Editors o activitats on intervenen diferents autors i editorials de les Illes Balears són signatures de llibres, presentacions diverses, lectures poètiques, un concert de petit format (organitzat per la revista Enderrock) amb Joan Miquel Oliver, una taula rodona amb el títol ’Josep M. Llompart. 25 anys després’ a càrrec de la comissària de l'Any Llompart Pilar Arnau, el catedràtic Joan Mas i Vives i el director de l'IEB Francesc M. Rotger.
 
Autors, editorials i representants de la literatura balear com Pep Tosar, Pau Faner, Joan Josep Barceló, Aina Bestard, Artur Portes, Sebastià Bennasar, Pilar Arnau, Joan Mas i Vives, Pau Vadell, Tomeu Crespí, Laia Martínez, Elisabet Abeyà, Melcior Comes, Esperança Llabrés, Pere Perelló, Sebastià Portell, Maria Escalas, Miquel Bezares, Carme Riera i Margarita Ballester seran a la Setmana del Llibre en Català per donar reconeixement el sector de les Illes i fomentar-ne la seva presència en el territori català.”

La 36a edició de la Setmana del Llibre en català de Barcelona se du a terme entre els dies 1 i 16 de setembre a l'avinguda de la catedral.