A Cala Rajada se representà la rondalla d'en Patufet



Les Biblioteques de Capdepera s’han unit a la Fundació de Francesc de Borja Moll per donar a conèixer la figura i la tasca de l’editor illenc. Ahir, el dia 10 d’octubre, es celebrava el Dia de Francesc de  Borja Moll i es va organitzar a totes les biblioteques de Mallorca una lectura simultània de rondalles mallorquines. A més, entre els participants es va sortejar un lot de rondalles donades per la Fundació.


A la Biblioteca de Cala Rajada es van reunir unes 70 persones, entre nins i adults, per participar a l’activitat. A més, en acabar, gaudiren de l’espectacle El conte de Patufet, a càrrec de Conta Contat. L'espectacle resultà ben divertit i aconseguí enganxar els nins i nins que participaren, ballaren i cantaren.








Després de l'espectacle un nin i una nina llegiren una rondalla, i una mare també s'animà. Cada lector va rebre un obsequi, un llibre de rondalles mallorquines.


A Capdepera hi va haver menys participació i consistí en recollir obres relacionades amb Borja Moll i crear un punt de lectura.

És el segon any consecutiu que les Biblioteques gabellines participen en aquesta activitat i que compta amb bona valoració per part dels organitzadors gabellins i del públic.