Set anys de dansa TOTAL


Els passats 3 i 4 de juny, l’escola de dansa moderna Total Dance, va celebrar el seu VII FI DE CURS. Tres actuacions on participaren més de 200 alumnes de Capdepera, Cala Rajada i Artà. Tots ells varen demostrar la seva feina i evolució de tot el curs.
  
Després dels diferents shows que organitza Total Dance com el Christmas Show i el Festival de Primavera, el nostres alumnes defensaren unes coreografies d’un gran nivell, gràcies als seus monitors: Sandra, Laura, Laly i David. Ells també s’han deixat la pell i s’ha demostrat a través de les coreografies i la força que hi ha posat tots els nins.
 

La festa començava dissabte amb un Cap Vermell arrebossat de gent on les expectatives es varen superar. Primer els grups anaven passant per ordre d'edat i acabàvem amb el nostre ja vídeo tradicional, el que podeu veure més adalt. Acabàrem el diumenge amb dues actuacions consecutives i una berena per agafar les forces suficients per continuar el show. Aquí us deixam unes fotografies dels nostres grups: Kids’n’Beat, Little Mafia, Pink Ladies, Girls on Fire, Little Stars, Black Sheeps, Smile to Dance, Wild Gang, Crazy Diamonds, Rough Diamonds, Black Empire, Black Flowers, Urban Legend i Flawless Ladies. 

















Després d’aquests 7 anys, Total Dance només vol agrair a tots aquells que ens veniu a veure a les actuacions, als pares i mares que sempre estan per nosaltres, a les institucions com l’Ajuntament de Capdepera per ajudar-nos a fer possible la nostra feina i sobre tot, als nostres alumnes que sense ells això no seria possible.

 
Per veure les nostres actuacions podeu entrar al nostre canal de Youtube: Total Dance Mallorca

Recordeu seguir-nos al Facebook: Total Dance Mallorca