El passeig marítim s'omple de ritme, moviment i bellesa.


 Miguel Sarasate és l’artista que omplirà d’art el passeig Marítim de Cala Rajada aquest estiu seguint l'estel i les dinàmiques dels darrers anys en convidar a grans artistes com Norbert Schafer, Gustavo, Joan Bennàssar, Manuel Coronado i Moisès Gil.



Avui al matí han començat a instal·lar les escultures i es preveu que la tasca s’allargui fins a finals de setmana. Miquel Ginard "Sarasate", artanenc i, ben segur, un dels escultors mallorquins en ferro més reconeguts a nivell internacional de qui tendrem temps i espai per conéixer'l amb profunditat, ha estat a peu de muntatge al llarg del matí mostrant la seva satisfacció pel resultat del muntatge.

Ballant amb les ones presenta, per una banda, un conjunt de més de 25 escultures de diverses dimensions ubicades al passeig Marítim, en llocs seleccionats per a que conflueixin amb l’entorn i interactuin amb els vianants. Per altra banda, i com és habitual en les exposicions d’estiu a Capdepera, es complementa amb una exposició interior al Centre Cap Vermell amb el mateix títol.



Arrel de desavinences polítiques sobre la ubicació d’algunes escultures es va decidir canviar-les de lloc, i les roques on s’havien d’instal·lar en un principi, s’han netejat deixant-les en el seu estat natural, de la mateixa manera que s’ha fet amb la resta d’exposicions una vegada concloses.



L’exposició de Miguel Ginard "Sarasate" s’inaugurarà el proper 1 d’abril al matí i romandrà oberta fins al novembre.



Aquí teniu una mostra de la plasticitat i bellesa d'aquestes imatges.