La biblioteca de Cala Rajada s'afegí a la primera edició de l'homenatge a l'editor de les Rondalles mallorquines

Dilluns, dia 10 d’octubre, va tenir lloc a la biblioteca del Centre Cap Vermell de Cala Rajada la primera edició de l’homenatge que les biblioteques fan a Francesc de Borja Moll, amb motiu de l’aniversari del seu naixement. Amb un acte senzill es pretén que cada any se commemori aquesta data amb una lectura de rondalles.

En el nostre municipi l’activitat va estar guiada per la bibliotecària, Magdalena Melis, i comptà amb la participació d’infants que després d’escoltar una rondalla triaren la que més els agradava a cada un, llegint un bocí. Inclús una nina s’animà a contar-nos la seva rondalla preferida.
 

Entre tots els que havien participar se va sortejar un lot de rondalles ofert per l’Institució Francesc de Borja Moll. Na Claudia Garcia Terrassa va ser l’afortunada guanyadora del lot de rondalles.

D’altra banda volem comentar que dia 28 de setembre, al pati de la  biblioteca de Capdepera, hi va haver un taller per a tota la família sota el suggeriment nom de “ Faig el meu llibre”, realitzat per Ennigulat. Amb molt bona participació, cada nin i nina va fer el seu llibre amb una gran varietat de materials i molta fantasia. Van sortir uns llibres preciosos. Una activitat molt atractiva que agradà molt.