Dia 29 de maig, l'orquestra de cambra de l'Escola Municipal de Música de Capdepera, sota la direcció de Miquel Bauçà, presentà en el Centre Cap Vermell el conte musical "El Carnaval dels Animals" de Camille Saints-Saëns. Aquesta actuació, que forma part de la XIII Mostra Infantil i Juvenil de Teatre i Música, va tenir dues parts molt diferenciades. La primera part va estar dedicada a Franz Joseph Haydn, en la que el narrador Pere Terrassa donà a conèixer alguns aspectes de la vida del compositor i s'interpretaren tres peces "El rellotge", "La sorpresa" i "Els adéus". La segona part va ser l'obra "Els carnaval dels animals" que combinà la narració de Pere Terrassa, imatges i la música de l'orquestra de cambra.





No cal dir que tant els solistes Ester Romero i  Maria Francisca Danús, com  la resta de músics ho feren molt bé. Mostrant el gran nivell assolit pels alumnes capdavanters de l'escola de Música. És una maravella poder escoltar aquests joves músics. 



Els intèrprets van ser: Caterina Barceló i Soriana Ivaniv (primers violins); Victòria López, Hanna Chakun i Llorenç Ladària (segons violins); David Arévalo (violoncel); Tino Torvisco (contrabaix); Maria del Mar Cladera (flauta); Natàlia Dengra (oboè); Melani Fernández (clarinet); Yannick  Wilken (saxòfon); Xiscu Sancho (trompa i percussió); Biel Cursach (trompeta); Julià Ossés (trombó) i Ester Romera i Maria Danús (piano). Com hem comentat abans,  la narració va ser de Pere Terrassa i la direcció de Miquel Bauçà.



A Cap Vermell podeu escoltar i veure un fragment de l'actuació.