Teatralment correctes


No fa dos anys sorgia al panorama teatral gabellí Krisis teatre. Una companyia que qualificaven com a jove, divertida i punyent. Sergio Gonzlez i Matias Patricis eren la seva ànima. Aquesta és la tercera obra que estrenen sense comptar amb les intervencions humorísitiques al sopar a la fresca passat. A part de participar en altres muntatges. Han estat dos anys molt intensos i profitosos. Han crescut molt com a persones i com a actors en un intinerari no exempt de discusions, disensions i abandons. El procés nomal en la formació d'un grup. Però han estat molts més els moments de gaudi, rialla i esplai. I són aquests moments amb els que ens hem de quedar. Ells, com actors, i nosaltres, com a públic.

Incorrectamente políticos és, com hem dit, la tercera obra d'aquest grup, escrita i dirigida per Matt Patricis amb un estol de joves actors i actrius que no deixen de sorprendre'ns.




L'autor i director ens situa al bar del Congrés dels Diputats que és assaltat i on es posen a prova els més alts dirigents polítics. Bona idea de principi que evoluciona de forma desigual. I és que la tasca de guionista i de director són sens dubte les més difícils.

El millor, sens dubte, és la interpretació dels actors i actrius. Redescobrim a un Xisco Rubí genial i la resta no desmereix gens.



No podem valorar l'obra com a una professional. El públic s'ho va passar bé i ells també. D'aquí el títol de l'article "el plaer de pujar a l'escenari". Entenem que és un grup jove, en progressió i que té un camí per millorar, per optimitzar recursos. I això és qüestió de "tables".



Enhorabona a tot l'equip per la feina i esperam ja la propera producció. I si ens permeteu una suggerència una mica d'assessorament vos podria ajudar molt.



Ànim, endavant i a passar-ho bé!