S'han exhaurit les entrades des de fa un parell de dies pel concert de Donovan, divendres 28 de novembre al Centre Cap Vermell. Tal volta la gent de Capdepera se n'ha donat massa tard del cantautor que pujarà a l'escenari. 

Donovan (Leitch Philips, 10 maig 1946) és un cantant escocès, compositor i guitarrista. Va desenvolupar un estil eclèctic i singular que barreja el folk, jazz, pop, psicodèlia i la música del món (en particular, el calipso). Ha viscut diversament a Escòcia, Londres i Califòrnia, i, almenys des de 2008, ha viscut al comtat de Cork, Irlanda amb la seva família. Ara passa temporades llargues a la seva casa d'Artà. Donovan va saltar a la fama al Regne Unit a principis de 1965 amb una sèrie de presentacions en viu en la sèrie de televisió pop, Ready Steady Go!.

Havent signat inicialment amb Pye Records el 1965, va gravar un grapat de singles i dos àlbums en la vena de música folk, però després de signar un nou contracte amb els Estats Units CBS / Epic Records seva popularitat es va estendre a altres països. Després de sortir amb bé del seu contracte de gestió original, ell va començar una llarga i exitosa col·laboració amb Mickie Most, una de les productores independents britàniques principals discogràfiques de l'època, marcant una sèrie d'èxits al Regne Unit, els EUA i altres països. 

Els seus senzills més reeixits de la dècada de 1960 van incloure la primerenca èxits del Regne Unit "Catch the Wind", "Colors" i "El Universal Soldier" el 1965, mentre que "Sunshine Superman" va encapçalar la llista Hot 100 chart Billboard (va aconseguir el número dos al Regne Unit), i "Mellow Yellow" va arribar als US número dos a l'any següent, amb "Hurdy Gurdy Man" aconseguint el Top 5 de les dues ribes en 1968. va ser el primer artista a ser signat a CBS / Epic Records pel llavors nou vicepresident Administratiu Clive Davis. Donovan i més van col·laborar en una sèrie d'àlbums d'èxit i singles entre 1965 i 1970. Es va convertir en un amic dels principals músics pop com Joan Baez, Brian Jones i The Beatles. Ell va ensenyar a John Lennon un estil de guitarra dit-collita en 1968. 


Si encara no el teniu localitzat escoltau aquesta cancó. Segur que vos sonarà