Una producció més de Rafel Brunet, amb la participació d'Àngela Aso, triomfa a Capdepera



Les versions dels contes clàssics de Rafel Brunet, picant l'ullet a Disney, han creat un públic familiar fidel a totes les seves propostes. 
La Ventafocs (tot i que la ven com a "Cenicienta") compta amb una mescla de joves i veterans actors i actrius que fan un personatges molt creïbles i, sobretot, molt humans i propers. De sobra preparats i guarnits amb fastuosos vestits fan de l'obra una delícia que s'acaba en un tres i no res. Tot això, acompanyat amb molt bons efectes especials, grans decorats i la musica adient a cada moment. Ball, cançons, màgia,...tots els ingredients del conte per deixar bocabadats a grans i petits. 



Menció especial mereix Àngela Aso, que dels seus diferents papers destaca el de fada despistada. Molt bona interpretació, plena de matisos i detalls de gran qualitat.



L'organització ens demanà que no féssim fotos durant la funció, per respecte als actors i resta del públic, i així ho férem...



...però en acabar la funció els artistes sortiren a l'entrada del teatre per departir amb el públic i allà es desfermaren les emocions.



Fotos, rialles, bromes,...allà tingué lloc un magnífic epíleg on els actors i actrius s'oblidaren del cansament i allargaren la funció entre comentaris i enhorabones.