Molta música per a pocs espectadors



Dissabte, dia 1 de nvoembre, a l'auditori del Centre Cap Vermell, vam tenir l'oportunitat d'assistir a un concert basat en compositors francesos i alemanys del segle XX. Júlia Martínez al piano i Maria de Lluc López Colom al saxòfon, dues virtuoses, van interpretar obres de Francis Poulenc (Sonata), Maurice Ravel ( Sonatine), Paul Hindemith (Sonata) i Alfred Desenclos (prelude, cadence et finale).



Les dues joves intèrprets van oferir-nos tan interessant programa i ho feren amb gran solvència, fins al punt d'aconseguir moments molt emotius, malgrat la dificultat de les obres escollides. En definitiva, un molt bon concert.
Val a dir, com a anècdota que el tercer moviment de la sonatina de Ravel, l'autor no la va escoltar mai en vida degut a la seva complexitat. 



Diguem que ens resultà  decebedora la poca presència de públic, no més d'una dotzena de persones, que això sí, van agrair amb un perllongat aplaudiment l'actuació de les dues concertistes amb un sòlid currículum i que albiren un brillant futur professional.