DOIS TEATRE, una nova companyia teatral en el panorama gabellí.

 

El públic sortia queixant-se que els hi feien mal els muscles de la cara de tant de riure. I és que La doble vida d’en John (2001 - Caught in the net), de Ray Cooney, és una gran comèdia que s’ha representant per mig mo, escrita per un dels més grans dramaturgs anglesos pel que fa a comèdies d'entreteniment.

En Jeroni Morey n’ha fet una brillant adaptació al grup de personatges que tenia però conservant les essències humorístiques, sense simplificar-la ni renunciar a cap gir de la història. Una obra que requereix una gran agilitat i dinamisme escènic al llarg de 90 minuts i un gran domini del text. El grup d’actors i actrius mostra les tables apreses al llarg de tants d’anys de teatre d’estiu al Centre Jove i sota la batuta del mateix Jeroni i supera lla prova amb nota. Saben esperar a que el públic acabi de riure per continuar, tot i que en algunes ocasions aquestes rialles del públic se’ls contagien en petits somriures.

 

La companyia la forman:

 Jaume Torres Torres
- Claro Font Ferrer 
- Laura Loshuertos Esteva
- Pep Bauçà Navarro
- Neus Melis Bestard 
- Mar Font Sureda 
- Catalina Herrero Bestard 

amb qui parlàrem en una entrevista abans de l'estrena



Esperam que aquest triomfal debut que exhauriren les entrenades els dos dies estableixi, com a mínim, una cita anual al teatre de Capdepera per gaudir de bones estones de bon teatre. Endavant!