Al Centre Melis Cursach el mes d'agost, de  dimarts a diumenge de 19 a 21 h


El Centre Melis Cursach de Capdepera, dins el seu programa de l’estiu de Can Melis, tot i coincidint amb les festes patronals del municipi, presenta l’exposició del pintor Sebastià Massanet titulada “els arbres també caminen”.

Massanet, artista artanenc ja molt reconegut donada la ja seva dilatada carrera professional i llarga experiència expositiva, esta molt vinculat al municipi per la seva tasca professional a l’escola d’adults gabellina.

L’exposició, es amplíssima, sols assenyalar que es una mostra que recull obra de diferents etapes del artista, i que s’inicia amb una peça del  ja llunya 1977.








Des de el principi ja queden ben paleses les bases formals, composició, tècniques, i colors que defineixen el seu estil. Respecte al tema  malgrat que ja es defineixen les constants iconogràfiques des de el principi, amb el pas del anys s’han anant completant i fent mes complexes tal i com explica el títol de l’expo: els arbres també caminen, tot evoluciona i canvia constantment.

Una magnifica mostra que romandrà tot el mes d’agost al Centre Melis Cursach i que es pot visitar a de dimarts a diumenge de 19 a 21 h. i també els dimecres de 10 a 13h.