Divertida adaptació del llibre "Els desorientats reis d'Orient"




Dia 3 de desembre el teatre de Capdepera acollí la representació de l'obra Els desorientats reis d'Orient, adaptació del conte de Javier Matesanz del mateix nom. Es tracta d'una obra de teatre infantil, apta per a tota la família que conta el que passa (o millor, el que pot ser va passar) quan els Reis d'Orient tornen als seus palaus i perden l'oremus amb un joc, "el joc de els estrelles", i deixen de banda les seves obligacions. Els nins, amb el patge Ramón troben una solució per aquesta solució. tot amb un to humorístic. Així l'obra, malgrat la seva inconsistència argumenta, d'una forma senzilla i amb el bon quefer dels actors, aconsegueix la participació dels més petits i els somriure també dels més grans.



L'escenari és senzill, però eficaç, comptant amb ajuda de la projecció d'imatges. Sens dubte, el bon quefer dels actors , Josep Mercadal i Àlex Tejedor, és el que permet que l'obra sigui entretinguda, divertida i fàcilment comprensible pels més petits. El propi autor del conte dirigeix la versió teatral.
Una molta bona proposta que no ha tingut, dissortadament, una resposta de públic a l'alçada de l'obra. Això sí, els qui anaren s'ho passaren d'allò més bé.



En acabar l'espectacle es va poder comprar el llibre, que els propis personatges  signaven  a la sortida. El llibre com hem dit esta escrit per Javier Matesanz i magníficament il·lustrat per Per Joan, i esta editat en català i castellà.



També tingueren un detall per lectors de Cap Vermell