Inaugurades les exposicions de Josep Joan Ferrer Aguiló i del col·lectiu La Lupa




El centre Cap Vermell acull fins el 16 de novembre dues exposicions amb unes propostes molt interessants.  A la sala gran hi ha els quadres de Josep Joan Ferrer Aguiló, que presenta una col·lecció que ha anomenat "entre el màxim i el mínim". Les pintures de Josep Joan evoquen es fons marins i juguen amb colors suaus, oferint una sensació de tranquil·litat i pau . Es tracta de pintures de format gran amb una  tècnica molt acurada.





D'altra banda a la sala petita hi ha una proposta de Paquita Rosselló, Laura Hedrosa i Lucia, que han anomenat "l'Universaliat d'allò local". Es tracta d' una col·lecció de escultures i obra gràfica.



La proposta resulta fresca i neta. L'obra gràfica de na Paquita resultat, per mots,  tot un descobriment per la seva desimboltura i atreviment de propostes. Estarem a l'aguait de les properes propostes d'aquestes tres dones amb idees i ganes.

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, i la regidora de Cultura, Carmen Corraliza, varen inaugurar les dues exposicions que varen contar amb un nombrós públic entre amics i visitants.