La companyia Divergences presenta:
Le petit chaperon rouge.
Un conte choréographique

Jean Marc Serano presenta:
Lucha de titanes

Divendres 19 d'octubre a les 21h.

Entrada: 6€

Estrena i representació única a Mallorca

Un doble programa de dansa de gran nivell com a cloenda del projecte Euroregional VIA i del Festival de les arts al Carrer 2012.


Què és la por? Què és allò que ens fa tenir por? Quin plaer pot obtenir aquell que fa por als altres? Tenir por? Com els cossos dels dansaires i l’espectacle pot mostrar que poden incrementar o desactivar la por? Una coreografia que treballa al voltant d’aquestes preguntes basades en el clàssic conte de “la Caputxeta Vermella”.

Divergences és una jove companyia que gràcies al seu saber fer s'ha imposat recentment al panorama francès amb crítiques excepcionals. Le Petit Chaperon Rouge (La capuxeta vermella) està dirigida a públic familiar i investiga sobre la por a partir del conte homònim.

Sense comptar amb l'ajuda de text la peça utilitza el llenguatge del moviment, una escenografia i un vestuari senzill i alhora impactant, aconseguint el més difícil: atrapar els mes petits i també els adults gràcies a un savi joc de diferents lectures de les imatges i escenes proposades. Una peça amb un gran interès que ajuda a reflexionar sobre conceptes com la identitat i la por al desconegut.

Coreografia i interpretació: Sylvian Huc i Cécile Grassin Espai sonor: Xavier Coriat

50 minuts.

Producció: Associació Faits et Gestes, amb el recolzament de l'ajuntament de Cazals, La comunitat de Comunes Sud-Bouriane, El consell general i l'ADDA de Lot, de la Regió Midi-Pyrénées. www.faitesetgestes.org

Aquest espectacle forma part del projecte euroregional Midi-Pyrénées V.I.A.

Aquí tenoiu un petit vídeo:
Le petit chaperon rouge Divergences por divergences

A continuació -després d'un petit descans de 10 minuts- (i amb la mateixa entrada)
Jean Marc Serrano presenta un solo de dansa en estrena:
"Lucha de titanes"


SINOPSI:

Johnny Caprabo, passats els trenta, decideix prendre el camí cap a l'exili a la recerca del coneixement i la saviesa. Per això practica arts de relaxació que el seu metge li recomana; més a més des de fa algunes setmanes practica cants polifònics mongols i escriu cançons d'amor a l'estil Claude Barzotti. Així se n'ha adonat que està vivint alguna cosa nova al seu interior: semblant a un viatge iniciàtic cap a ell i cap als altres. S'ha proposat investigar el seu "Ser" fins el més profund de les barres dels mars. Es proposa canvia-se a sí mateix, canviar el món ... Les històries de Johnny estan plenes de moralitats a l'estil de contes per a gossos, el gran amic de l'home que sempre escolta i mai replica.

Solo de dansa contemporànea en colaboració amb l'artista visual Mariano Fuster Gómez
•    Interpretació i coreografia: Jean-MarcSerrano Deladoey.
•    Video creació: Mariano Fuster Gómez y Jean-Marc Serrano Deladoey.
•    Texts de: Bertolt Brecht, Pierre Joseph Proudhon i Jean-Marc Serrano Deladoey.
•    Autoría: Quanta Art