Presideix la nova ASSOCIACIÓ CULTURAL DE DANSA DE LES ILLES BALEARS.


Mentre actúa amb èxit a diferents escenaris internacionals i prepara una estrena a Capdepera (19 d'octubre)





Actuà amb Hierba Roja al Festival de la Petit Pierre (Casteran Verduzan- Midi Pirinées) dia 22 de setembre i actuá al Festival de La belle rue (Rodilhan- Languedoc-Rousillon) dia 13 d'octubre




Imatges de l'obra la tragicomedia del souvenir. Una proposta de dansa molt conceptual al voltant del turisme que tengué una gran acollida a terres franceses.







A Capdepera presentarà dia 19 d'octubre un solo de dansa "lucha de titanes" en un programa conjunt amb la companyia francesa Divergences.


En quan a l'assoaciació de dansa dir que la Junta directiva està formada per:

PRESIDENT: Jean Marc Serrano
VICEPRESIDENTA: Marga Llobera
SECRETARI: Matias Gamal
TRESORERA: Catalina Sebastià


(d'esquerra a dreta a la foto: Catalina, Jean Marc, Marga i Matias)

Aquesta organització neix sense ànim de lucre per impulsar projectes tant pedagògics com escènics mitjançant els diners recaptats amb les quotes dels seus socis.

I com a primera notícia presenta la GALA DE DANSA JOVE, que és una gala que oferirà als estudiants de totes les escoles de les Illes que estiguin associats a aquesta organització l'oportunitat de ballar al Auditorium oferint al públic la possibilitat de gaudir del seu talent . A més els tres millors muntatges podran obrir la III Gala professional de dansa que també se celebrarà a l'Auditori de Palma com la ja esdevinguda el passat agost. A aquesta GALA JOVE podran accedir estudiants de 12 a 20 anys tant en sols com grupals en qualsevol dels estils de dansa coneguts. La idea és crear una plataforma que motivi als nostres estudiants ballant en el millor espai per a la dansa i amb futura possibilitat d'estar entre els professionals de les Illes. Des d'aquí donem les Garcias al Auditorium per cedir-nos el seu espai per emprendre tan importants esdeveniments per a la nostra dansa.