Norbert Schäfer / Winfried Flach Centre Cap Vermell 14/09 - 14/10



Exposició de fotografies, pintura i escultura. Inauguració divendres 14 de setembre a les 18 h.
I a les 22h Photoprojecting a la façana del Centre Cap Vermell



Norbert Schäfer, fotògraf alemany que fa 30 anys que estiueja a Cala Rajada, presenta l’exposició Inspirations. Divendres inaugura l’exposició a les 18h i a les 22h hi haurà una projecció de fotografies a la façana de l’edifici Cap Vermell. El dijous abans, dia 13, també a les 22h hi haurà la primera projecció de fotografies.

Norbert Schäfer va néixer a Beverungen a la vora del riu Weser el 1952, va acabar els seus estudis d'economia el 1971. Però per què s'hauria de desaprofitar el talent? el 1973 va començar una formació com a fotògraf i va treballar com assistent. Però els seus objectius estaven en un altre lloc. El 1985 va obrir el seu propi estudi fotogràfic a Düsseldorf, i des de llavors ha treballat amb èxit com fotògraf especialitzat en persones, per a la publicitat tant nacional com internacional. Adora el treball amb persones. Amb el que és molt perfeccionista i treballa dur, s'exigeix ​​molt així mateix com també al seu equip. Però el resultat mereix l'intensiu treball; les seves imatges activen, motiven, comuniquen ... viuen.

Norbert Schäfer no és només un professional de la publicitat, sinó també artista. Ha desenvolupat un nou accés a la representació de moviment i temps en una imatge. Les imatges ja no només representen el cercador de la càmera, sinó el resultat de diversos moviments de subjecte i càmera, que es desenvolupen fins l'abstracte. Ja no tracten només d'imatges sinó de llenços. Diverses exposicions nacionals i internacionals, i demanda dels seus treballs mostren que també té èxit amb aquests nous treballs. A part d'això, en primera línia és persona, entusiasta i que es deixa entusiasmar de les persones del seu voltant. Una persona que no només mira, sinó també sent.

"La fotografia és l'expressió del veure. Canviar és l'expressió del sentiment"

El 30% de la venda de les fotografies es destinarà a l'associació cultural Amics de l'Escola de Música de Capdepera.

Les pintures i escultures de l’exposició són de Winfried Flach.