Intervenció de Gustavo a la façana principal


 
Una vegada acabat aquest darrer curs escolar tan especial i diferent degut al COVID-19, amb les aules buides d’alumnes, els infants treballant des de casa els darrers tres mesos, va arribar l’hora de posar clau al pany i d’iniciar les vacances d’estiu pels infants. El professorat i, especialment els equips directius, han seguit fent feina durant el mes de juliol per preparar el proper curs, que es preveu complicat pel que fa a l'organització.

Amb l’entrada del nou equip directiu a s'Auba, la reorganització del centre escolar s’ha fet notar i la cara exterior dels edificis ja mostra un altra aire, amb una nova retolació del nom del col·legi, obra del pintor Gustavo, que, amb una gran implicació, fa una actuació global de la façana principal. Durant aquests dies no serà estrany veure en Gustavo pintant dalt d’una cistella, perquè tot estigui acabat en començar el nou curs. 

En espera de quin serà el resultat final de tota la seva actuació, deixam un parell d’imatges com a mostra del que s’està fent fins ara.