Capdepera hi fou present en tot moment

fotos: Helmut Hlawa


Fou tot un esdeveniment. Amb l'assistència de molts representants polítics i socials, entre ells Klaus Wowereit, qui fou batle de Berlín just després de l'unificació alemanya, al llarg de 12 anys i un dels artífex de la modernització del a ciutat de Berlín.



Al llarg de l'acte es va presentar un bocí d'una placa original de la façana, signada pels resposables, i que es va subhastar a benefici de la fundació dels malalts de fibrosis quística.



En una edició de 20 exemplars.



Al llarg de l'acte, Gustavo hi va ser present a través d'una  videoconferència, adreçant-se a l'auditori present. També parlà Bettina, la seva filla.



Els comentaris sobre les exposicions de GUSTAVO a Capdepera foren tema concurrent entre els presents. Tant les del passeig Marítim, com Una vida intensamente feliz, com la de Can Patilla, Aprovechando los clavos.



L'edifici Gustavo està situat a dues estacions de metro del Fernsehturm de Berlín, la torre de televisió, que és un punt de referència molt conegut, proper a l'Alexanderplatz. A la zona oriental de Berlin (antiga RDA), l'edifici es va construir per revitalitzar una zona degradada de la ciutat.





L'endemà, a Hamburg es presentà una exposició de cartells i gravats.