El passat divendres 30 d’agost a partir de les 19’48 h, Biel Miralles Flaquer va inaugurar una exposició en una sala improvisada del carrer Col·legi, mot a prop de la plaça de l’Orient. No cal dir que la inauguració va tenir un gran èxit de públic i que es va oferir una picada excepcional de la mà del germà de l’artista, el cuiner Jaume Miralles.

El mateix Biel Miralles ens explica el que s’hi pot veure amb les seves pròpies paraules:



«La intenció de l’exposició es crear un espai de joc. Moltes de les meves obres estan creades amb aquesta finalitat.

La meva primera etapa artística va ser de pintura i dibuix, però amb el temps vaig començar a tenir curiositat per l’escultura i així vaig decidir estudiar belles arts a Galícia. Allà vaig començar a comprendre el món de l’art. Al final vaig fer un any de disseny de moda i posteriorment vaig formar-me amb la talla de la pedra a l’«Escola de Canteiros», aprenent l’ofici. En la meva última etapa m’he dedicat a fer tables de surf creant una firma com «Boc boards» i aquí és quan entra la resina, que és un pilar fonamental de la meva obra, ja que té infinites possibilitats.

Aquesta exposició és un intent d’ordenar tot el meu aprenentatge de materials i tècniques, d’aquí neix el nom de l’exposició «Ous amb caragols». Els materials predominants són la pedra, la resina i la fusta.

He unit diferents elements com és una taca, profunditat, brillantor, caragols, volum i textures, per tal de crear una coherència entre ells i obtenir un joc visual i conceptual.

Algunes de les altres obres, com els torsos de pedra i fusta són simples jocs de matèria, eina i forma.

En definitiva aquesta exposició és un reclam a la sensibilitat.»

 





feta amb Ivan Montaña.