El diumenge  16 d’abril, a l'església de Cala Rajada, va tenir lloc el concert de Pasqua organitzat per l’Associació d’Amics de l’Escola de Música de Capdepera. A més d'alumnes de la mateixa l’escola, hi participaren ex-alumnes i a més es comptà amb la presència molt especialment del violoncel·lista Hans-Göran Eketorp.

 El programa es dividí en tres parts, amb diferents continguts i intèrprets. A la primera part  es programà el Largo i l'Allegro, de la Sonata N. 5 per a violoncel d’A. Vivaldi, i el Grave de la Sonata Op.2 Ne 8 de  G.F. Händel, ambdues obres interpretades per  Carme Alzina, Hans-Göran Eketorp i Margalida Serra; la transcripció de Pau Casals d'“Après un réve” de G. Fauré va ser interpretada per Hans-Göran Eketorp i Margalida Serra. La “Sonata per a violí, violoncel i  piano” de J.M. Leclair , interpretada per  Carme Alzina, Hans-Göran Eketorp i Margalida Serra completà la primera part.



La segona part va anar a càrrec de la parella formada per Alejandra Cabello i Margalida Serra, que oferiren tres temes: “Ne me quitte pas” de J. Brel, “Immer leiser wird mein Sclummer” de J. Brahms i “Ah! mio cor” de G.F. Händel.


 

A la tercera part, els intèrprets foren Caterina Barceló, Carme Alzina, Lluc Barbón  i Hans-Göran Eketorp, que tocaren "Kaiser Quartet op 76 n. 3” de J. Haydn i “Eine kleine Nachtmusik” de W.A. Mozart.

El concert va comptar amb una bona assistència, devers un centenar de persones que gaudiren de la bona a que s'oferí  i ovacionaren intensament els intèrprets en cada intervenció.