El passat diumenge, dia 12, va tenir lloc una nova edició del que ja s'està convertint en un clàssic del mes de setembre: el concert “A posta de sol”, en el Castell. Sota l'organització dels Amics de l'Escola de Música i a benefici d'aquest centre, el recinte emmurallat va acollir un bon grapat d'artistes, de variades tendències musicals, que actuaren en distints indrets del Castell i que varen entretenir durant més de cinc hores el públic – també molt variat – que s'hi va acostar. Entre aquest públic, nombrosos estrangers.



Els organitzadors, com en altres ocasions, també havien preparat una completa oferta gastronòmica, tant per als moments previs al concert, com per a les estones entre actuació i actuació i els corresponents canvis d'escenari. En general, va fer una posta de sol molt agradable, fins que cap a les 7 de l'horabaixa una lleugera brusquina va fer témer que el temps ho esgarraria. Afortunadament, la cosa no va anar a més i el programa es va poder desenvolupar segons estava previst.

Recordem que les actuacions anaren a càrrec de “Alma del Sur” (de Son Servera), els combos de l'Escola de Música, un trio de corda de la mateixa Escola, Where is my Wine, grup de xeremiers, Amy, Marisa Rojas i Caterina Barceló.

 



Tot plegat, una nova demostració de la capacitat de feina i organització dels Amics de l'Escola de Música, sempre amb la mirada posada en una causa digna d'elogi.