Les veus d'Inma Hidalgo, Irene Más i Marta Bauzá-Soler ompliren la Torre de Canyamel




Ja hem comentat que la Torre de Canyamel ha presentat enguany un interessant programa cultural, continuació del preparat en els darrers anys. La música és un dels pilars d'aquest programa.

La nit de divendres, 30 d'agost, el públic assistent va poder gaudir de les veus d'Inma Hidalgo, Irene Más i Marta Bauzá-Soler amb l'acompanyament de  Francesc  Blanco al piano. Les seves interpretacions van deixar bocabadat a un públic que va quedat captivat des de les primeres notes del recital. Cantant individualment van oferir una sèrie de cançons que van permetre descobrir els distints matisos de les seves veus, mentre que en alguns temes interpretats conjuntament mostraren una perfecta sintonia i armonització.


Obriren el concert amb “Marianela” de  La canción del olvido de J. Serrano, ”Les filles de Cadix” de L. Delibes i la cançò de  "La paloma" d' El barberillo de Lavapiés, en un breu recorregut per la sarsuela.

Seguidament interpretaren àries com ara  “ Una donna a quindici anni” de Cosí fan tutte ( Mozart), ”Casta diva “ de Norma (Bellini), així com varis temes de Donizzetti i Bizet. Peces musicals que va ser interpretades amb passió i talent.

Juntes va oferir un duel de veus interpretant el conegut O sole mio

La segona part del concert va esta dedicada temes de musicals  més actuals com ara  “Cats”, “El fantasma de la Òpera” o “Els miserables”

Per tancar el recital van interpretar un putpurri de cançons populars i després, per l'insistència dels aplaudiments, van dedicar al públic el brindis de la “ La Traviata”, posant així la cirereta a una preciosa vetllada musical.