La pel•lícula MALLORCA ZOMBIE ha estat filmada, en part  a Capdepera i al seu Castell.








La cinta ha participat als festivals de cinema fantàstic de Sitges i Toledo.

     El macroprojecte ideat pel alguns cineastes més  destroyers de Mallorca ( Marc Alberti, Jaume Alzina, Juanjo Duran i Joan Ortega)
amb els actors illencs Enric Garcia, Marian Villalta, Pere Pau Sancho i Catalina Rosell, entre d’altres, va aconseguir  preuats  èxits als festivals  de cinema de Toledo i Sitges, especialitzats en produccions de terror i gore.
   
     La  cosa no tindria major importància si no fos per què “Mallorca  Zombie” – pel•lícula editada per “Friki Films” --- compta amb un dels 7 episodis que narra (concretament el darrer d’ells) amb exteriors filmats a Capdepera i al seu Castell. El rètol de localització del nostre poble apareix clarament. La promoció està servida.
    


     “Mallorca Zombie” acaba de ser editada amb DVD ( pels addictes als videoclubs) i si voleu visionar-la mitjançant d’Internet també ho podeu fer, es pot descarregar tranquil•lament sense por de sancions per part del Ministeri de Cultura.
    
      Pels amants del cinema i de les pel•lícules de por i sang - però especialment humorístiques ( riureu per les butxaques)- és una oportunitat que aconsellam no es deixi de banda. Gran part del  star system  balear  es desmadra i s’apunta a aquesta festa salvatge. Els  protagonistes, excel•lents actors,  son capaços de desmelanar-se  sense deixar d’actuar bé.
     
      Una suposada invasió zombi a la illa de la calma es l’excusa perfecta per què disfrutem d’un argument amb moments que no tenen desperdici. Convertir a un simi, anomenat “Guai”,  amb un zombi  o l’entrevista per a conèixer el dia a dia d’un personatge  zombi son les seqüències estel•lars, en aquest divertit passatemps  d’una durada d’hora i tres quarts.

     “Mallorca Zombie”  (Capdepera i el Castell zombies) una pel•lícula més rodada a les nostres contrades i van….  S’ha de veure. Es la nostra recomanació.
 

CINÉFIL  


Nota aquí teniu un link on trobareu imatges gravades al Castell de Capdepera

http://www.youtube.com/watch?v=SQAJdYO58to