Els mestres de la gestió








    No deixa de sorprendre’m la capacitat de molts de membres de partits polítics de veure les coses des d’un prisma totalment favorable als interessos del seu partit. En certa manera puc entendre que hi ha d’haver una determinada dosi de partidisme per tal de justificar algunes postures dels diferents partits, però el candidat popular al Parlament de les Illes Balears va deixar-me realment astorat la setmana passada.
   Segons ell, la gestió del Govern de Jaume Matas a la passada legislatura va ser com per a sentir-se’n orgullós. Doncs bé, és mal d’entendre que un govern que ha deixat gairebé el mateix nombre d’imputats que de membres del govern, sigui un  govern com per sentir-se’n orgullós; un govern que organitzava torneigs de 17 milions de euros des de l’IBATUR al Pula Golf, lloc on després molts membres del partit s’allotjaven gratuïtament, casualitats de la vida que diria aquell.
   Un altre punt en el qual no s’entén això de la bona gestió, és en la construcció del Palma Arena, aquest velòdrom que va passar dels 40 milions d’euros pressupostats (quasi res) als 100 milions (una petita variació), però el pitjor de tot això és que, a més, la pista de ciclisme no va ser homologada pels defectes que presentava!



   Un altre cas per sentir-se orgullós és el Director General de Territori del Govern Matas, que és a la presó pel cas Andratx.
   També recordarem el cas Scala, aquell en què una exmembre del Govern guardava doblers dins un pot de Cola-Cao... i així podríem tristament seguir.
   Amb tot, ara entenc les dificultats per definir la nostra llengua que pateix el senyor Bauzá, doncs puc constatar que fins i tot la seva definició de sentir-se orgullós és diferent de la de bona part dels ciutadans de les nostres illes.