Mig ambient? Què és això?

per A.B.Surdus









Fent servir qualsevol traductor informàtic com els que trobam per les xarxes internautes i, amb molta sort, podríem localitzar una referència literal a la partició ambiental atmosfèrica. Aquesta divisió estaria relacionada amb la corrupció atmosfèrica de l’ambient i, per tant, separaria la porció corrupta (embrutada o podrida) de l’autèntica i original. Aquesta definició no valora el tipus de brutor, per tant seria una definició oberta, és a dir, que admet definicions qualificatives complementàries (natural, ideològica, econòmica...).

 

En xerrar d’una “destitució de mig ambient” podria fer referència a una destitució parcial (quant a partició; no vol dir que sigui per motius d’una ideologia concreta).

El terme “mig ambient” tractant la qüestió de “locals d’ambient” admet dues interpretacions molt clares, que no n’exclouen d’altres: la primera segmenta els ambients per sexe i n’agafa només un; la segona accepció pren els individus que no estan ni a una banda ni a l’altra, és a dir, els del mig; els que, d’uns temps ençà eren considerats normals, però avui dia...  les estadístiques ja no estan tan clares.

 

A.B. Surdus