per Miquel Estelrich




Com sempre, Miquel Llull ens mostra, una vegada més, les misèries de la política de forma magistral. Estic d'acord amb el 100% de tot el que diu en aquest darrer article seu. Ara bé. Com que també diu que es pot xerrar de l'esquerra mallorquinarra ben igual de com es xerra de la dretota mallorquina estic ben convençut de què en Miquel està ben assabentat del fet que per posar un bon exemple al respecte no cal anar gaire enfora. Ho tenim tan a prop, de fet, que si ara ens governa qui ens governa al nostre municipi és precisament per això, degut a aquesta pseudoesquerra que no ha estat capaç de posar-se d'acord per formar un govern.

A parer meu els dos responsables són igual de culpables. Uns per unes coses i els altres per unes d'altres. El resultat ja el coneixem ben bé. Ens governa la marca política més corrupta d'Europa, aquí i a les Illes.

Dit això no estaria de més recordar qui són aquests d'esquerres. Mirau que n'han dites d'opinions i punts de vista...

Per una banda, tenim a un PSOE gabellí que es vanta d'haver ajudat a moltíssimes famílies durant la pandèmia i tantes altres coses. Tot i que crec, personalment, que el Projecte Millora (el seu buc insígnia) encara té molts de clarobscurs. I per l'altre tenim a MÉS. Un partit que pareix que feu de la seva lluita política municipal la persona del batle Rafel Fernández. Això de dir que no hi hauria govern d'esquerres si ell no dimitia, no sé, no em va semblar gaire encertat. I de cap de les maneres vull dir que moltes coses de què l'acusaven o el criticaven no fossin certes, ells ho saben millor que jo. Perquè si és veritat tot allò que deien d'ell el mateix PSOE l'hauria d'haver fet dimitir de manera fulminant. Així de clar.

Què passarà ara amb tantes d'idees i projectes d'esquerres? Què passarà ara amb el projecte del pàrquing de Cala Agulla en mans del PP? No em val de res això de dir que certes coses amb el PSOE no passarien. Ja hi ha coses que passen ara que també passaven amb na Francina i en Rafel!!! El poder fàctic quan es veu amenaçat fa tretes de les seves. De moment ja ha posat al PP i Vox al Govern.

PD: una persona amb dos dits de seny pot entendre bé que si una persona que lidera un projecte polític amb uns ideals determinats no es compromet quan té l'avinentesa de fer-ho, només poden esser dues coses: o bé aquesta és completament falsa o bé l'únic que cercava era ocupar un càrrec.


Miquel Estelrich Bestard