Molt lligat a Capdepera, va ser cap de protocol de la Generalitat de Catalunya "...un reconfortante sentido del humor que pude comprobar cuando en Capdepera desayunábamos pa amb oli verd en el bar Can Patilla, propiedad de Xiscu Lisa. O cuando íbamos a comprar el diario al estanco de Pepe Serra y nos encontrábamos con el colega Bartomeu Melis. O cuando transitábamos por el Ayuntamiento de Palma y por su catedral..."

 

Us reproduïm un article de l'escriptor i periodista Arturo San Agustín, dedicat a Paco Galmés

L'històric cap de protocol de la Diputació i l'Ajuntament de Barcelona, Paco Galmés, va morir diumenge 29 de març, en avançada edat a causa del coronavirus.

En Paco Galmès va tenir una estreta relació amb Capdepera, on estiuejava  i passava llargues estades, a més de ser parent de Llucià i Pep Serra.

La seva carrera professional el dugué a ser cap de protocol de la Diputació de Barcelona amb Joan Antoni Samaranch, cap de protocol de la Generalitat de Catalunya durant el mandat de Josep Tarradellas i de l’Ajuntament de Barcelona durant els mandats de Pasqual Maragall, Joan Clos i Jordi Hereu.

Tots els que el conegueren destaquen la seva bonhomia i gran professionalitat.

Descansi en pau.


Aquest és l'enllaç de l'article d'Arturo San Agustín publicat a La Vanguardia, dia 4 d'abril de 2020
https://www.lavanguardia.com/local/barcelona/20200404/48287736613/paco-galmes.html


Clicau la imatge per a obrir/descarregar l'article d'Arturo San Martín