Iniciem una sèrie de col·laboracions amb Sayansi, uns podcasts de joves per a la divulgació de la ciència feta per joves. Comencem amb programa fet a Cala Rajada amb  Rafel Hernàndez i el món de la cervessa, gravat el passat estiu a Sa Cervisseria





Cada dia, milers de litres d'aquest líquid es beuen arreu del món i per molts i moltes, és un imprescindible per estar amb amics, fer la prèvia d'un sopar o simplement passar una bona estona.

La cervesa és, pot ser, aquell pegament social que tan útil resulta per les societats. Però saps com es produeix? Quins ingredients té i com es mesclen? Durant les nostres vacances d'estiu, vam tenir la sort de ser acollits per Rafel i Catalina, mestres cervesers i vinaters a Sa Cerviseria (Cala Rajada, Mallorca).


Rafel Henàndez i Pau Sebastià, l'entrevistador, palant de cervesses

Amb Rafel vam parlar de com produir cervesa i del seu projecte de cerveses artesanes que és un exemple més de la lluita incansable de les petites cerveseries contra les grans marques. La història de sempre, una vegada més, David contra Goliat. Acompanya'ns en aquest capítol estiuenc i amb tocs refrescants, amb el que aprendràs sobre una de les teues begudes preferides.

Queda't i li podràs explicar al teu cunyat com es fa la cervesa de veritat al sopar de Nadal.