AMB MINÚSCULA  DÒSI


    
   









                                         

__Els hotelers anuncien rècord de facturació i demanen congelar els salaris (D.M.).

Els empresaris turístics canvien el discurs: Han passat de queixar-se a propagar  els beneficis, i  ho fan brindant amb cava . Ara  no se n’amaguen, i malgrat els guanys obtinguts  demanen no compartir-los beneficiant  els empleats, amb un augment de les seves nòmines.

__ “El P.P. pretén contractar, com a l’era d’en Matas, a qui vulguin i quan vulguin”, asseguren els socialistes. (D.M.).

Bé, si es tracta d’empleats per a treballar en el P.P., és “pecata minuta”. El que podria ser greu és que aquesta  contractació l’adoptassin per treballar per al Govern. Els socialistes només han dit que és el P.P., el que pretén contractar…

__”Les escoles espanyoles són tan antiquades com dur sabates de xarol  amb mitjons blancs” (Bárbara Pastor, escriptora)

Idò, o canvien aquest sistema dinovè i es compren sabates i mitjons nous, o de cap al TIL com a fórmula de progrés en l’educació. Que llavors PISA ens trepitja...

___Paris Hilton paga, en una joieria, 36.200 euros per un collar de pedreria  per al  seu  ca. (D.M.).

Quina joia de dona i de ca!  I, a més,  va pagar una suma descomunal per poder enterrar una cabreta de la seva propietat  prop de la tomba de Marilyn Monroe.

__ Montserrat Caballé qualifica d'horrorós l’anunci de la loteria de Nadal (U.H.)

I com així, Montserrat, no ho va considerar abans d’accedir a la filmació del “spot”?.

__ Oblida una caixa  amb peix fresc,  comprat per celebrar la Nit Vella,  i també una dentadura postissa dins un taxi. (Revista “Autofàcil”).

Tanmateix, si havia perdut la dentadura... per a què li havia de servir el peix de la caixa oblidada?

__ El Mourinho Super Car, amb un equipament que reuneix el  millor de l'Aston Martin i del Ferrari, està a punt de ser presentat en homenatge al preparador portuguès, ex del Reial Madrid (Revista “Autofàcil”)

La coneguda “tècnica de grapinyar” de Mourinho, és ben segur que li servirà  per a subjectar amb força el volant i poder  apropar-se a l’estadi, amb l’adrenalina circulant  per les seves venes , desitjant que comenci el joc.

Quan Mourinho era entrenador del Madrid ja li regalaren un Audi

Viure per veure i per llegir…                          

                 

Tomeu d’es Forn