"Si normalment la nostra comunitat autònoma ja figurava sempre en l’últim lloc quant a inversions per part de l’Estat, ara la diferència amb la resta de comunitats augmenta"

Com sol passar des de fa molt temps, els diputats que surten elegits com a representants de les Illes Balears al Congrés dels Diputats, una vegada que són allà, s’obliden completament del que han dit durant la campanya electoral. Ara fa prop d’un any escrivia en aquesta revista una mica d’article que titulava “Quina barra”, on em referia al fet que els diputats del PP i del PSOE que es presentaven, tots ells deien que anaven a Madrid a defensar els interessos de les Illes Balears i llavors no en sabíem res més. Això ha estat així sempre i tant se val que hagin estat del PP o del PSOE, quan han arribat a Madrid, han acotat el cap i se n’han fotut bé dels interessos de Balears.

I a dia d’avui, què ens trobam? Idò, com no podia ser d’una altra manera, amb tres quarts del mateix o, fins i tot, pitjor. Resulta, pel que hem pogut llegir, que si normalment la nostra comunitat autònoma ja figurava sempre en l’últim lloc quant a inversions per part de l’Estat, ara, a més de continuar igual, la diferència amb la resta de comunitats augmenta. Quan aquí tenim un tren a mig fer, amb un conveni firmat per part del govern (sí, Sr. Company, hi ha un conveni firmat i publicat al BOE) per acabar les obres del tren fins a Artà i fer el projecte fins a Cala Rajada, idò ara no ens ho poden pagar, però si fer AVES pertot arreu, gastant milers de milions d’euros. I així, continuam en moltes altres qüestions: carreteres, aeroport, descompte per viatjar, inversions en educació i sanitat, etc

I a tot això, què hi diuen els NOSTRES representants del PP?: acoten el cap i no baden boca, no sigui que encara els Montoro, Wert i companyia els renyin.

Aquí els teniu:

Miquel Ramis
Enrique Fajarnés
Juan Carlos Grau
Mariona Arés

A tots ells, gràcies per res.


Mateu Garau Flaquer