Virgínia Vergel ens comenta la participació al concurs  internacional de hip-hop, recentment celebrat a Madrid



  Hola! Sóc Virgínia.
  Us vaig prometre que us comentaria com ens havia anat per Madrid. La veritat que estic molt contenta amb el resultat obtingut en el campionat, 84 punts i sisè lloc en categoria Infantil, ens hem quedat a 6 dècimes de guanyar el 3 lloc. En Juvenil havia molt nivell i molts participants, però també ho han fet molt bé: No han pogut aconseguir el sisè lloc, però  de 26 participants ens hem quedat per la meitat, estam molt contentes amb els resultats ja que aquest any havia moltíssim nivell en totes les categories Infantil, Júnior i Absolut. Hi va haver participants, de tots els llocs d'Espanya i bastants grups de Portugal. De les Illes Balears les úniques participants, representant a Mallorca El gimnàs Capricho Club de Cala Rajada.





Ha estat molt dur arribar fins on hem arribat, moltes hores d'entrenament, molts de nervis, però ha valgut la pena tant per a elles com per a mi. El sortir fora ens ha aportat moltes coses positives, molt bones tant per a mi com a entrenadora, com per a ells / es, que a la vida cal lluitar pel que un vol i que si es lluita i es treballa dur les coses s'acaben aconseguint . Han après a treballar en equip i haver de prendre seriosament el ball, aquest era mi objectiu. Estic molt orgullosa de poder treballar amb aquestes nines, m'han demostrat que junts podem gaudir ballant, emocionar, divertir-nos i sobretot aquestes ganes que li posen, aquesta constància, aquestes grans persones que són, fa que senti per ells un afecte molt especial. Són les meves nines i el meu nin, moltes gràcies a:Paula Cruz, Paula Esquina, Maribel, Laly, Caroline, Sebas, Joana, Anita, Silvia, Claudia, Cristina, Maria, Laura, Marga, Anabel i Neus.





No puc oblidar a tots els pares i familiars que ens van acompanyar en tot moment, animant i emocionant-se com els que més. Moltes gràcies!!.L'any que ve tornarem amb més ganes, perquè competir amb tant nivell, s’ho paga, m'ha animat a començar a treballar a partir de setembre amb grups d'edat més petits 3-4 anys i 5-6 anys perquè quan tinguin 6 anys poder portar-los a competir també.



Us vull  donar les gràcies per escoltar-nos i per donar-nos l'oportunitat que la gent del poble sàpiga que tot i que vivim en un poblet hem tingut el coratge d'anar-nos a Madrid i participar en el campionat Internacional de hip-hop com ballarins, davant d'un jurat professional, format per coreògrafs i ballarins professionals.

Moltes gràcies,
Salutacions

 Virginia Verger Santa Rosalia