Clica per ampliar la imatge


El Club CD Mallorca Beach Soccer, club amb seu a Capdepera i que s'ha creat per a competir a la Lliga Nacional de Futbol Platja en la propera temporada (2024-2025).

Enguany seguirem amb els campus de futbol platja amb col·laboració amb l'hotel Na Taconera. Com a novetat al campus es realitzarà un partit d'entrenament entre els nins inscrits al campus i la Selecció Balear Sub 14 de futbol platja, la qual disputarà el campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques a Cadiz del 21 al 23 de juliol. El partit serà dimecres dia 10 juliol a les 18h.

Per altra banda en acabar el primer partit es jugarà un partit entre la selecció Sub 16 i un equip de jugadors locals (a les 19h aproximadament). Aquesta selecció també disputarà el campionat d'Espanya a Cadiz, les dates són del 15 al 17 de Juliol. Els dos partits son de preparació dels campionats.  

Com a club hem aconseguit que per primera vegada la FFIB i les seleccions Sub 14 i Sub 16 disputin un partit pre campionat d'Espanya, això ha estat possible al campus i al nombre d'inscrits que fan possible crear un equip per poder competir contra les esmentades seleccions.