Cap de setmana del peix fresc. 7, 8 i 9 d'octubre de 2022.


Divendres 7 d'octubre

NIT DE TAPES
XIII CONCURS CULINARI DE TAPES (entrada gratuïta)
Música amb SONOR i CHEVY'S BAND.


Dissabte 8 d'octubre

VERBENA MARINERA (entrada gratuïta)
PAELLA(preu 6 €. Venda tiquets en el recinte)
Música amb VANDESHOW i VALNOU.


Diumenge 9 d'octubre

XIX MOSTRA DE LA LLAMPUGA (entrada gratuïta)
Feria gastronómica de la Lampuga
Goldmakrelen Schau-Kochen
The dolphinship gastronomic fair
Focs artificials.


Clica per ampliar la imatge



LA MOSTRA DE LA LLAMPUGA DE CAPDEPERA ARRIBA A LA XIX EDICIÓ.

Després de 2 anys de suspensió per la pandèmia, torna una nova edició de la Mostra de la Llampuga i del Cap de Setmana del Peix fresc que tendrà lloc durant el cap de setmana 7, 8 i 9 d'octubre de 2022.

La denovena edició de la fira gastronòmica de Cala Rajada començarà el divendres amb la tradicional Nit de Tapes al moll en la qual hi participen els establiments de la zona, el XIII Concurs Culinari de Tapes i la música dels grups Sonor i Chevy's Band.

Dissabte es servirà la paella elaborada al moll i tendrem la Verbena Marinera amb les actuacions de Vandeshow i Valnou. Els tiquets de la paella tendran un cost de 6 € i es vendran al moll fins a esgotar existències.

Diumenge s'inaugurarà la XIX Mostra de la Llampuga. L'horari és de 12 a 16 h i de 18 a 22 h. La fi de festa serà a les 22 h amb un castell de focs artificials.

La regidora de Fires i Festes, Carmen Corraliza, ha explicat: «Des de l'Ajuntament no poden estar més contents perquè la fira després d'aquesta aturada obligatòria torni amb més força que mai i arribi a la denovena edició amb la intenció de dinamitzar el sector pesquer, la restauració i el comerç del nostre municipi. Aquesta fira no volem que sigui d'un sol dia i amb la Nit de tapes i la paella de dissabte volem que pugui ser visitada per més gent durant tot el cap de setmana i que continuï sent una fira ben consolidada a la comarca».

El batle de Capdepera, Rafel Fernández vol aprofitar per convidar a la gent a participar del Cap de Setmana del Peix fresc i de la Mostra de la Llampuga, i a visitar Cala Rajada on podran gaudir no sols de la fira sinó també de tota l'oferta complementària, de les belles platges i de l'hospitalitat dels seus ciutadans.