Dissabte 15 de desembre a les 18h

al C
entre Melis Cursach










Escrit per Tolo Alzina i Pere-Jordi Munar, amb il·lustracions de Corine Carreira.

Aquest llibre està basat en la gratitud diària que s’han intercanviat els autors durant 18 mesos ininterromputs reflexionant sobre el Regal de la Vida.

La presentació serà a càrrec de Miquel Llull i els autors.

Del llibre, en Quim Valls diu: 

" El secret de la felicitat, ens venen a dir, es troba en l’agraïment diari, perseverant, persistent, fins i tot tossut. 18 mesos, bo i donant les gràcies, tot i que d’entrada s’havien compromès per a 21 dies. Unes poques persones que aspiren tanmateix a ser, si més no, 10.000.000.

Col·lagen per a l’ànima té la virtut de ser alhora un llibre que es pot llegir en poc temps, o que pot acompanyar-nos al llarg de la vida. Amaga la seva grandesa en la seva humilitat. Parla de la felicitat individual, a través d’entrenar-nos a donar gràcies, però en realitat aspira a la Felicitat en majúscules. I és una obra valenta, perquè no tem ser senzilla en aparença".


Silvia Gelices i Xavier Caparrós, autors d’"El Paradigma del Corazón" són psicoterapeutes i divulgadors de temes de consciència i creixement personal i diuen del llibre: 

"En 
Pere Jordi i en Tolo, els autors a quatre mans d’aquest excel·lent manual de vida plena i agraïda, afirmen que l’agraïment aporta infinitat de beneficis, tant psicològics, com físics i socials, a la nostra vida quoti diana. I nosaltres, com a practicants conscients i constants de la gratitud diària, corroborem i donem fe d’aquests beneficis, que acaben sent un magnífic rejovenidor de col·lagen per a l’ànima.
Nosaltres no coneixem una altra oració més simple i profunda que «gràcies». Unes gràcies que a vegades no es diuen, però que de ben segur se senten al cor.
I si l’agraïment de tot el planeta Terra, més de set mil milions de persones donant les gràcies i sentint des d’un cor agraït, totes alhora, poguéssim aconseguir un món millor, més amorós i lliure?
Gràcies, gràcies, gràcies.
De cor a cor.
D’ànimes a ànimes".


Ho organitza: Associació Cultural Cap Vermell