inici

Cap Vermell

L'agrupació Castell de Capdepera a l'Escola de Música


 

Dins les diferents activitats que l’Escola de Música està duent a terme al llarg d’aquest darrer trimestre al voltant de la temàtica “Músiques del Món” que servirà de fil conductor del concert de final de curs que oferiran els conjunts instrumentals i vocals, els passats dies 22 i 23 de maig els alumnes de Llenguatge Musical de Nivell Elemental reberen la visita de l’agrupació de ball de bot “Castell de Capdepera”.

Els sonadors i balladors de l’agrupació explicaren als nostres alumnes els diferents tipus de balls mallorquins (la jota, el bolero, la mateixa, ...), els instruments utilitzats a la música tradicional de les Illes Balears i com un gènere musical tan llunyà com l’havanera ha arribat a formar part de la música tradicional mallorquina. Finalment els hi ensenyaren els punts bàsics utilitzats al ball de bot i gaudiren ballant plegats algunes cançons.

Des de l’Escola Municipal de Música volem agrair la col·laboració, la disponibilitat i el bon fer dels membres de l’agrupació Castell de Capdepera.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:







Horaris C E Escolar