Campanya de recollida d'aliments i productes d'higiene



 

Càritas Diocesana de Mallorca i Creu Roja Capdepera, durant el 2015 han iniciat un projecte conjunt  de cobertura de necessitats bàsiques de persones i famílies que resideixen en el municipi de Capdepera que es troben amb dificultats econòmiques, laborals, etc.

Aquest projecte pretén coordinar millor la tasca que duen a terme les dues entitats a més d’aconseguir una manera digna i equitativa de repartició dels aliments i productes higiene, ja que les persones y famílies beneficiàries poden triar aquells aliments que necessitin, considerant fonamental el foment de l’autonomia de les persones i famílies. A més, els voluntaris del projecte realitzen un acompanyament als participants, fomentant així les relacions personals.

Degut a la demanda creixent per la cobertura de necessitats bàsiques,  han posat en marxa una campanya de recollida d’aliments i productes higiene,  demanant col·laboració dels ciutadans, entitats, empreses...  amb productes com llet, oli, farina, pasta, arròs, tonyina, llegums en conserva, xampú, gel, detergent, etc.

Els productes es poden entregar a la Oficina Local de Creu Roja Capdepera (C/Hernán Cortés cantonada C/Sa Serreta) de dilluns a divendres de 8:30h a 14h, i a la Botiga Solidària de Càritas Cala Rajada (Av. Cala Agulla) els horabaixes.

Per a més informació podeu contactar amb Càritas (629 77 43 62) o Creu Roja (600 40 99 66).

GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!