Convocatòria pública per concedir dues llicències d'ús privatiu d'hort urbà de Capdepera



Termini de solicituds fins dia 6 d’abril.



 

L’Ajuntament de Capdepera obre una convocatòria pública per a l’accés a 2 parcel·les d’hort urbà ubicat la parcel·la municipal situada darrere l’escoleta Es Ferreret, al Carrer Principal de Capdepera: les dues parcel·les estan destinades a persones en situació d’atur de més d’un any, prejubilats o jubilats.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el dia 6 d’abril.

Aquesta convocatòria es regirà per les bases reguladores de la convocatòria del procés d’assignació de l’ús privatiu d’un hort urbà a Capdepera per a l’any 2014. Per tenir informació de les normes i funcionament dels horts urbans es pot consultar el Reglament de règim intern i funcionament de la xarxa d’horts urbans de Capdepera.

Les persones interessades han de presentar la sol·licitud de llicència d’ús privatiu dels horts urbans de Capdepera que s’adjunta com a annex 1 (persones físiques) de les Bases reguladores de la convocatòria, en el registre de l’Ajuntament de Capdepera o a través de qualssevol dels mitjans establerts a l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Juntament amb la sol·licitud emplenada adequadament, les persones físiques aspirants han d’ajuntar la documentació següent:

 a) Fotocòpia del document nacional d’identitat o, en el cas de no ser espanyol o espanyola, del document acreditatiu de la personalitat (NIE, passaport o targeta de residència), en cas que no tinguin expedient obert a l’àrea Serveis Socials municipals.

b) Declaració jurada de tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per exercir les funcions derivades de l’hort urbà (annex IV de les bases).

c) Declaració jurada o fefaent que es troba al corrent de pagament de les obligacions tributàries locals (annex V de les bases). En cas de no presentar-se, en el cas dels adjudicataris proposats per l’àrea de Serveis Socials, la Comissió Mixta decidirà en aquests casos.