Menú a quatre mans amb Carles Duran i Manu Pereira, maridatge amb xampany Sanger i vins de la terra. 
Presentació i signatura d'exemplars del llibre Cuina Canalla


 
CAP VERMELL BEACH HOTEL. Dijous 3 de març 2016, a les 20 hores.


 
Us convidem a la presentació del llibre Cuina Canalla de Carles Durán, capità de la Selecció Espanyola de Cuina, «la Roja Gastronòmica», guanyador de diversos premis gastronòmics internacionals, en què plasma tota la seva experiència culinària mitjançant receptes de rabiosa modernitat. Una col·lecció de receptes per a totes les ocasions
basades en una filosofia d'extraordinària simplicitat en la seva elaboració.

El conegut xef ha triat Cap Vermell Beach Hotel per presentar el seu llibre Cuina Canalla, editat per Planeta, amb una clara identitat gastronòmica i que recupera la paper protagonista del producte, cuina saludable, nutritiva, però també canalla i divertida. Cuina Canalla ha venut més de 10.000 exemplars.
Presentació i signatura d'exemplars a les 20:00 hores.

Seguidament, començarà 8 Sensacions, una interessant aposta a quatre mans entre Carlos Durán i Manu Pereira xef del restaurant Vintage 1934 de Cap Vermell Beach Hotel. Després del seu pas per importants restaurants com a cap de cuina, Pereira porta les regnes del restaurant "Vintage 1934" des de 2012. Actualment el dirigeix ​​i gestiona, amb un equip jove i dinàmic caracteritzat per la seva passió per la gastronomia.

Els xefs es reuneixen per primera vegada i ens ofereixen una divertida selecció de 8 sensacions, elaborades al moment amb el maridatge parcial de Champagne Sanger i vins de l'illa.

L'esdeveniment serà presentat per Carlos Durán, periodista d'Ultima Hora Ràdio.