Per a alumnes de l’IES Capdepera i de les escoles S’Alzinar i S'Auba

BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA DE L’ESPERANÇA 2015

  1. L’obreria Verge de l’Esperança de Capdepera convoca el “Concurs de Fotografia de l’Esperança 2015”.
  2. Hi podran participar els alumnes de l’IES Capdepera i de les escoles S’Alzinar i S’Auba que estiguin cursant estudis en qualsevol d’aquests centres educatius del municipi en el moment de presentar les fotografies.
  3. Les fotografies han de fer referència explícitament a la Festa de l’Esperança i/o al castell.
  4. Es determina una categoria per als alumnes de l’institut IES Capdepera i una altra conjunta per als alumnes de les escoles S’Alzinar i S’Auba.
  5. Premis: per a cada categoria el primer premi consistirà en un Tablet i el segon i tercer premis en una Càmera de Fotografia.
  6. Cada participant podrà enviar per correu electrònic un màxim de dues fotografies, tractades o no digitalment, abans del 30 de novembre de 2015 a l’adreça: fotocastellAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  7. S’haurà d’incloure la següent informació en el mail amb el que s’envia la fotografia:
    1. Nom i llinatges
    2. Telèfon i adreça de correu electrònic
    3. Centre educatiu i curs
  8. L’organització podrà considerar NO inscrita tota fotografia que no vagi acompanyada de totes les dades d’identificació sol·licitades.
  9. Les fotografies hauran de ser originals i inèdites, no admetent-se còpies tractades digitalment d’altres fotografies que no siguin originals.
  10. Les fotografies hauran d’estar presentades en un arxiu jpeg ó jpg i tenir una resolució mínima de 2 megapíxels i màxima de 10 megapíxels.
  11. Cada participant conservarà els drets de les seves fotografies presentades. No obstant això, l’organització del concurs es reserva el dret de publicació en qualsevol format i d’exposar públicament totes o algunes de les fotografies presentades.
  12. Les fotografies es publicaran a la revista digital Cap Vermell (www.capvermell.org)
  13. La participació al “Concurs de Fotografia de l’Esperança” implica l’acceptació d’aquestes Bases.

 

Patrocinadors del concurs:

Fundació Castell de Capdepera

IN-OFF

Foto Garcías