SILVIA PÉREZ CRUZ en concert 

Tendrà lloc el 31 de juliol, a les 21'30 h., a benefici de l'escola "La llum del coneixement" (Índia), organitzat per l'Associació d'Amics de Tilloli



 


Per a aquest concert, SILVIA PÉREZ CRUZ actuarà acompanyada  d’un  quintet de corda. La cantant catalana ha estat premiada com la millor veu de jazz. Goya a la millor cançó dintre de la pel·licula  “Blancanieves”, dirigida per Berger. S’atreveix amb el fado i acosta la màgia del flamenc amb un aire nou i fresc. (Per més informació podeu consultar la seva pàgina web clicant aquí)

- Preu de l’entrada concert: 25€

- Preu pa amb oli: 10€ (places limitades per al sopar)

Per a més informació sobre el concert i entrades, podeu contactar amb na Maria  Morell (699999650) o n’Emili  Borel (69647787).

Les persones que vulguin utilitzar el servei d’autocar per anar al concert, es poden posar en contacte el més aviat possible amb els organitzadors encarregats del trasllat: Margarita de Oleza  (699836311) i Quico  Coll (669695218).

L’autocar, sortirà cap al concerta les 19.30hrs. de Palma, a la Plaça Porta Pintada (al costat de la benzinera de les Avingudes) i tornarà al mateix lloc després del pa amb oli. Al mateix temps que es realitza la inscripció per al trasllat, s’ha de fer la reserva de les entrades que s’entregaran a l’autocar. (Preguem puntualitat i portar els doblers justos)

 

* Venda d’entrades: Sa Torre de Canyamel, Oficina de Turisme de Capdepera i Son Servera, Ajuntament d’Artà i a la llibreria Llibres Ramón Llull de Palma (C/Argenteria i 7 cantons, nº 9)